More Views

Rains Weekend Duffel Bag Blue Top Verkopers

SKU: Z-100106

Regular Price: € 93,00

Special Price € 41,99

Availability: In stock

Regular Price: € 93,00

Special Price € 41,99

Productgegevens:

Een weekendje weg op de planning? Dan heb je vanaf nu een ideale tas om je bagage in op te bergen, want in deze tas van RAINS past maar liefst 44 liter. Het ruime hoofdcompartiment sluit met een waterproof rits zodat je waardevolle spullen droog blijven tijdens jouw trip. Dit blauwe model wordt geleverd met een schouderband zodat je de weekendtas in de hand of over je schouder kunt dragen.

Kenmerken RAINS Weekend Bag Blue

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 40 x 70 x 25 cm.
Inhoud: 44 L
Vakverdeling: Hoofdvak met waterproof ritssluiting.
Schouderbanden: Ja, verwijderbaar en in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1320-02.
Kleur: Blauw.
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyethyleentereftalaat.
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Reistas, Sporttas, Travelbags, Weekendtas
Stijl Casual
Laptopvak Nee
Materiaal PU
Kleur Blauw

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.