More Views

Rains Tote Bag Rush Holographic Black Nederland Verkoop

SKU: Z-100165

Regular Price: € 79,00

Special Price € 43,99

Availability: In stock

Regular Price: € 79,00

Special Price € 43,99

Productgegevens:

De klassieke RAINS Tote Bag maar dan in een gave zwarte holografische uitvoering. Zie je jezelf al shinen met deze tas? In het hoofdcompartiment vind je een binnenvak met een ritsvak. Dankzij de waterproof ritssluiting blijft je inhoud lekker droog.

Kenmerken Tote Bag Rush Holographic Black

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 36 x 46 x 13.5 cm.
Inhoud: 22 L.
Vakverdeling: Hoofdvak met waterproof ritssluiting.
Extra vakken: Ritsvak aan de binnenkant.
Schouderbanden: Nee.

Extra informatie
Artikelcode: 1325-25.
Kleur: Zwart
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyethyleentereftalaat.
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Handtas, Schoudertas, Shopper
Stijl Casual
Laptopvak Nee
Materiaal PU
Kleur Zwart

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.