More Views

Rains Msn Bag Blue Online Verkoop

SKU: Z-100139

Regular Price: € 85,00

Special Price € 41,99

Availability: In stock

Regular Price: € 85,00

Special Price € 41,99

Productgegevens:

De RAINS Msn Bag is vooral te herkennen aan zijn vierkante ontwerp met haaksluitingen. Maar ook zeker leuk om te weten is dat de donkerblauwe buitenkant een PU-coating kreeg. Hierdoor is de rugtas waterafstotend en blijft jouw laptop droog.

Kenmerken Msn Bag Blue

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 41 x 37 x 15 cm
Inhoud: 22.7 L
Vakverdeling: Hoofdvak met haaksluitingen.
Laptopvak: Ja, geschikt voor een 15” laptop.
Schouderbanden: Ja, in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1213-02
Kleur: donkerblauw
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyester
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Rugzak, Schooltas
Stijl Casual
Laptopvak 15 inch
Materiaal PU
Kleur Blauw

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.