Meer afbeeldingen

Rains Msn Bag Black Nederland Verkoop

SKU: Z-100138

Normale prijs: € 85,00

Special Price € 42,99

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 85,00

Special Price € 42,99

Productgegevens:

Met een tas van RAINS ben jij voorzien van een rugzak die stijlvol én waterbestendig is. Het Deense merk staat bekend om waterbestendige tassen en baseerde dit model op de klassieke backpack. De MSN bag is uitgevoerd in zwart en zorgt ervoor dat je documenten, boeken en je laptop droog overkomen tijdens een bui. Dit model sluit met een flap en twee haken en de schouderbanden zijn in lengte verstelbaar.

Kenmerken RAINS Msn Bag Black

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 41 x 37 x 15 cm.
Inhoud: 22.7L.
Vakverdeling: Hoofdvak met haaksluiting.
Laptopvak: 15” laptopvak.
Schouderbanden: Ja, en in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1213-01.
Kleur: Zwart.
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyethyleentereftalaat.
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Rugzak, Schooltas
Stijl Casual
Laptopvak Nee
Materiaal PU
Kleur Zwart

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.