More Views

Rains Flight Bag Black Te Koop

SKU: Z-100157

Regular Price: € 73,00

Special Price € 37,99

Availability: In stock

Regular Price: € 73,00

Special Price € 37,99

Productgegevens:

Een crossbody in de karakteristieke stijl van RAINS met hun zo bekende waterdichte matte stof. De tas beschikt over een ruim hoofdvak en een opbergvak aan de achterzijde. De stoffen schouderband is verstelbaar waardoor je deze tas kan dragen zoals jij dat graag wil.

Kenmerken RAINS Flight Bag Black

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 22,5 x 16,5 x 5 cm.
Inhoud: 2 liter.
Vakverdeling: Hoofdvak met haak en magnetische sluitingen.
Extra vakken: Opbergvak aan de achterkant.
Schouderbanden: Ja, in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1309-01.
Kleur: Zwart.
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyester.
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Crossbodytas
Stijl Casual
Laptopvak Nee
Materiaal PU
Kleur Zwart

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.