Meer afbeeldingen

Rains Field Bag Scarlet Top Verkopers

SKU: Z-100137

Normale prijs: € 74,00

Special Price € 38,99

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 74,00

Special Price € 38,99

Productgegevens:

We kunnen het ons allemaal voorstellen: een doorweekte tas (plus natte inhoud) dankzij een bui die je niet voorspeld had. Dankzij RAINS gaan jouw spullen nu droog door het leven en dat hebben we onder andere te danken aan deze Fieldbag. De donkerrode rugtas heeft een klassiek ontwerp en een matte, cleane look. Het voorvak en hoofdvak met laptopvak bieden ruimte voor je items en de verstelbare schouderbanden zorgen voor een prettige fit.

Kenmerken RAINS Field Bag Scarlet

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 45 x 30 x 12 cm
Inhoud: 12,3 L
Vakverdeling: Hoofdvak en voorvak met waterproof ritssluiting.
Laptopvak: Ja, geschikt voor een 15" formaat (36 x 27 cm).
Schouderbanden: Ja, gewatteerd en in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1284-20.
Kleur: Donkerrood.
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyethyleentereftalaat.
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Rugzak, Schooltas
Stijl Casual
Laptopvak 15 inch
Materiaal PU
Kleur Rood

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.