Meer afbeeldingen

Rains Field Bag Blue Nederland Verkoop

SKU: Z-100135

Normale prijs: € 73,00

Special Price € 36,99

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 73,00

Special Price € 36,99

Productgegevens:

Een minimalistisch ontwerp in combinatie met functionaliteit. Ook bij het ontwikkelen van de Field Bag is dit weer goed gelukt. Een ander kenmerk van de RAINS tassen is het waterbestendige materiaal. Met dit model op je rug hoef je dus niet meer voor elke regenbui te schuilen. De Field Bag, die geïnspireerd is op het klassieke rugzak model, heeft een voorvak en een hoofdcompartiment waarin een laptop past en draagt comfortabel dankzij de gewatteerde schouderbanden.

Kenmerken RAINS Field Bag Blue

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 45 x 30 x 12 cm
Inhoud: 12,3 L
Vakverdeling: Hoofdvak en voorvak met waterproof ritssluiting.
Laptopvak: Ja, geschikt voor een 15" formaat (36 x 27 cm).
Schouderbanden: Ja, gewatteerd en in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1284-02.
Kleur: Blauw.
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyethyleentereftalaat.
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Rugzak, Schooltas
Stijl Casual
Laptopvak 15 inch
Materiaal PU
Kleur Blauw

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.