More Views

Rains Field Bag Beige Te Koop

SKU: Z-100134

Regular Price: € 89,00

Special Price € 42,99

Availability: In stock

Regular Price: € 89,00

Special Price € 42,99

Productgegevens:

RAINS laat zich niet gek maken. Keer op keer ontwerpen ze prachtige en praktische tassen, zoals de Field Bag. Dit model is onder meer uitgebracht in het beige, wat de rugzak zonder meer stijlvol maakt. In deze tas kun je onder meer een 15 inch laptop meenemen. Bovendien is het waterproof, zodat jouw kostbare spullen niet nat worden als het regent.

Kenmerken Field Bag Beige

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 45 x 30 x 12 cm
Inhoud: 12,3 L
Vakverdeling: Hoofdvak en voorvak met waterproof ritssluiting.
Laptopvak: Ja, geschikt voor een 15" formaat (36 x 27 cm).
Schouderbanden: Ja, gewatteerd en in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1284-35
Kleur: beige
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyester
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Rugzak, Schooltas
Stijl Casual
Laptopvak 15 inch
Materiaal PU
Kleur Beige

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.