More Views

Rains Commuter Bag Black Online Verkoop

SKU: Z-100155

Regular Price: € 91,00

Special Price € 44,99

Availability: In stock

Regular Price: € 91,00

Special Price € 44,99

Productgegevens:

De Commuter Bag is de perfecte tas voor mensen die een schoudertas mee willen nemen naar het werk. Dit model is ontworpen in het zwart met een effen patroon, wat zorgt voor een minimalistisch design. Het is een ruime tas die je over je schouder draagt, al kun je het ook als een crossbody dragen.

Kenmerken RAINS Commuter Bag Black

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 30 x 41 x 10 cm.
Vakverdeling: Hoofdvak met gespsluiting.
Schouderbanden: Ja, in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1322-01
Kleur: Zwart.
Materiaal: 50% polyurethaan & 50% polyester.
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Crossbodytas, Schooltas, Schoudertas
Stijl Casual, Zakelijk
Laptopvak Nee
Materiaal PU
Kleur Zwart

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.