More Views

Rains City Tote Dusty Mint Nederland Verkoop

SKU: Z-100162

Regular Price: € 95,00

Special Price € 45,99

Availability: In stock

Regular Price: € 95,00

Special Price € 45,99

Productgegevens:

Een moderne schoudertas uit de City collectie van RAINS. De tas heeft het karakteristieke uiterlijk welke we van RAINS gewend zijn, met binnenin genoeg ruimte voor al jouw dagelijkse spullen. Twee extra steekvakken binnenin maken de tas nog iets praktischer. Even de stad in? Met deze mintkleurige tas zit je zeker goed.

Kenmerken RAINS City Tote Dusty Mint

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 40 x 50 x 12.5 cm.
Vakverdeling: Hoofdvak met waterproof ritssluiting.
Extra vakken: Twee steekvakken aan de binnenzijde.
Schouderbanden: Ja, verwijderbaar en in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1307-93.
Kleur: Dusty Mint.
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyethyleentereftalaat.
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Schoudertas
Stijl Casual
Laptopvak Nee
Materiaal PU
Kleur Groen

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.