More Views

Rains City Backpack Stone Goedkoop Verkoop

SKU: Z-100130

Regular Price: € 77,00

Special Price € 41,99

Availability: In stock

Regular Price: € 77,00

Special Price € 41,99

Productgegevens:

RAINS stelde veiligheid voorop en kwam zo met deze grijze City Backpack. Dat deed het merk niet alleen met een veilig ritsvak achter, maar ook door waterafstotend materiaal te gebruiken. Zo blijft jouw 13 inch laptop in ieder geval droog.

Kenmerken City Backpack Stone

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 42 x 24 x 12 cm
Vakverdeling: Hoofdvak en achtervak met waterproof ritssluiting en twee waterflespockets.
Extra vakken: Een ritsvak.
Laptopvak: Ja, voor een 13,3" laptop (23,5 x 33).
Schouderbanden: Ja, gewatteerd en in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1292-75
Kleur: grijs
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyester
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Rugzak, Schooltas
Stijl Casual
Laptopvak 13 inch
Materiaal PU
Kleur Grijs

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.