Meer afbeeldingen

Rains Bumbag Red Online Winkel

SKU: Z-100099

Normale prijs: € 80,00

Special Price € 40,99

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 80,00

Special Price € 40,99

Productgegevens:

Wij Nederlanders zijn echte feestbeesten, het is niet voor niks dat de grootste festivals in ons land te vinden zijn. RAINS weet dit maar al te goed en heeft dus een prachtige fanny pack uitgebracht, die je tevens als crossbody kunt dragen. In de Bumbag kun je onder meer spullen kwijt in twee binnenvakken.

Kenmerken Bumbag Red

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 18 x 36 x 4 cm
Vakverdeling: Hoofdvak met waterproof ritssluiting.
Heupband: Voorzien van verstelbare klikgesp.

Extra informatie
Artikelcode: 1303-08
Kleur: rood
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyester
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Crossbodytas, Fanny Packs
Stijl Casual, Trend
Laptopvak Nee
Materiaal PU
Kleur Rood

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.