More Views

Rains Bumbag Green Online Verkoop

SKU: Z-100098

Regular Price: € 81,00

Special Price € 42,99

Availability: In stock

Regular Price: € 81,00

Special Price € 42,99

Productgegevens:

RAINS weet dat mensen van festivals houden, dus heeft een mooie en hippe heuptas uitgebracht genaamd Bumbag. Deze fanny pack is onder meer in het groen ontworpen. In de tas zitten veel opbergmogelijkheden, waaronder twee vakken in het hoofdcompartiment.

Kenmerken Bumbag Green

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 18 x 36 x 4 cm
Vakverdeling: Hoofdvak met waterproof ritssluiting.
Heupband: Voorzien van verstelbare klikgesp.

Extra informatie
Artikelcode: 1303-03
Kleur: groen
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyester
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Crossbodytas, Fanny Packs
Stijl Casual, Trend
Laptopvak Nee
Materiaal PU
Kleur Groen

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.