More Views

Rains Backpack Red Goedkoop Verkoop

SKU: Z-100127

Regular Price: € 71,00

Special Price € 36,99

Availability: In stock

Regular Price: € 71,00

Special Price € 36,99

Productgegevens:

Het is handig om een tas te gebruiken die relatief waterdicht is, sowieso in ons kikkerlandje waar het regelmatig regent. RAINS weet dit maar al te goed en heeft daarom een waterproof rugzak uitgebracht genaamd Backpack. Dit model is onder meer verkrijgbaar in het rood, wat een hippe en vrolijke uitvoering is.

Kenmerken RAINS Backpack Red

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 50 x 28 x 10 cm
Inhoud: 14.3 L
Vakverdeling: Hoofdvak met mageneetsluiting en haaksluiting.
Extra vakken: Ritsvak aan de achter- en binnenkant.
Laptopvak: Ja, voor een 15'' laptop (37 x 26,5 cm).
Schouderbanden: Ja, in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1220-08
Kleur: rood
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyethyleentereftalaat
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Rugzak, Schooltas
Stijl Casual
Laptopvak 15 inch
Materiaal PU
Kleur Rood

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.