More Views

Rains Backpack Mini Red Online Shop

SKU: Z-100125

Regular Price: € 73,00

Special Price € 38,99

Availability: In stock

Regular Price: € 73,00

Special Price € 38,99

Productgegevens:

De Backpack Mini is de kleinere versie van de welbekende Backpack, wat uitgegroeid is tot een legendarisch model in het assortiment van RAINS. Het is een praktische rugzak dat waterproof is, zodat jouw spullen droog blijven als het regent. In deze rode tas past onder meer een laptop van 13 inch.

Kenmerken Backpack Mini Red

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 40 x 28 x 9 cm
Inhoud: 10 L
Vakverdeling: Hoofdvak met magneetsluitingen en haaksluiting.
Extra vakken: Ritsvak aan de achter- en binnenkant.
Laptopvak: Ja, geschikt voor een 13 inch formaat (34 x 24 cm).
Schouderbanden: Ja, in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1280-08
Kleur: rood
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyester
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Rugzak, Schooltas
Stijl Casual
Laptopvak 13 inch
Materiaal PU
Kleur Rood

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.