More Views

Rains Backpack Mini Metallic Charcoal In Verkoop

SKU: Z-100124

Regular Price: € 87,00

Special Price € 42,99

Availability: In stock

Regular Price: € 87,00

Special Price € 42,99

Productgegevens:

De iconische Backpack van RAINS heeft tevens een kleinere versie, wat de naam Backpack Mini heeft. Deze compacte rugzak is onder meer ontworpen in een grijze uitvoering genaamd Metallic Charcoal, wat een stoere uitstraling heeft. In de Backpack Mini kun je verscheidene spullen vervoeren, waaronder een 13 inch laptop.

Kenmerken Backpack Metallic Charcoal

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 40 x 28 x 9 cm
Inhoud: 10 L
Vakverdeling: Hoofdvak met magneetsluitingen en haaksluiting.
Extra vakken: Ritsvak aan de achter- en binnenkant.
Laptopvak: Ja, geschikt voor een 13 inch formaat (34 x 24 cm).
Schouderbanden: Ja, in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1280-15
Kleur: grijs
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyester
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Rugzak, Schooltas
Stijl Casual
Laptopvak 13 inch
Materiaal PU
Kleur Grijs

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.