Meer afbeeldingen

Rains Backpack Mini Klein Blue Outlet Online

SKU: Z-100123

Normale prijs: € 124,00

Special Price € 47,99

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 124,00

Special Price € 47,99

Productgegevens:

Het legendarische model genaamd de Backpack heeft een klein broertje gekregen, wat de naam de Backpack Mini heeft gekregen. Deze rugzak van RAINS mag dan mini in de naam hebben, alsnog kun je veel spullen kwijt in deze tas. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een 13 inch laptop, waarvoor een speciaal vak geplaatst is in het interieur van het hoofdcompartiment.

Kenmerken Backpack Mini Klein Blue

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 40 x 28 x 9 cm
Inhoud: 10 L
Vakverdeling: Hoofdvak met magneetsluitingen en haaksluiting.
Extra vakken: Ritsvak aan de achter- en binnenkant.
Laptopvak: Ja, geschikt voor een 13 inch formaat (34 x 24 cm).
Schouderbanden: Ja, in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1280-06
Kleur: blauw
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyester
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Rugzak, Schooltas
Stijl Casual
Laptopvak 13 inch
Materiaal PU
Kleur Blauw

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.