More Views

Rains Backpack Metallic Charcoal Korting Verkoop

SKU: Z-100120

Regular Price: € 80,00

Special Price € 37,99

Availability: In stock

Regular Price: € 80,00

Special Price € 37,99

Productgegevens:

RAINS staat bekend om het waterproof maken van hun tassen, waarvan de Backpack een goed voorbeeld is. Deze rugzak is onder meer geproduceerd in de uitvoering genaamd metallic charcoal, wat een klassieke uitstraling heeft. In deze ruime tas kun je onder andere een 15 inch laptop meenemen, die je veilig kunt vervoeren in een vak.

Kenmerken RAINS Backpack Metallic Charcoal

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 50 x 28 x 10 cm
Inhoud: 14.3 L
Vakverdeling: Hoofdvak met mageneetsluiting en haaksluiting.
Extra vakken: Ritsvak aan de achter- en binnenkant.
Laptopvak: Ja, voor een 15'' laptop (37 x 26,5 cm).
Schouderbanden: Ja, in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1220-15
Kleur: grijs
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyethyleentereftalaat
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Rugzak, Schooltas
Stijl Casual
Laptopvak 15 inch
Materiaal PU
Kleur Grijs

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.