More Views

Rains Backpack Green Te Koop

SKU: Z-100118

Regular Price: € 69,00

Special Price € 37,99

Availability: In stock

Regular Price: € 69,00

Special Price € 37,99

Productgegevens:

De Original Backpack van RAINS trekt direct de aandacht vanwege zijn minimalistische design. En niet geheel onbelangrijk, hij is ook nog eens praktisch. Zo heeft dit compacte, groene model niet alleen ruimte voor een laptop maar ook voor boeken, documenten en andere spullen. Daarnaast is hij waterbestendig en daarom ook perfect om mee te nemen als je een liefhebber bent van buitensport.

Kenmerken RAINS Backpack Green

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 47 x 29 x 10.5 cm.
Inhoud: 14.3L.
Vakverdeling: Hoofdvak magneetsluitingen en haaksluiting.
Extra vakken: Ritsvak aan de achter- en binnenkant.
Laptopvak: 13”-15” laptopvak (max. laptop afmeting 40 x 25 x 3 cm).
Schouderbanden: Ja, en in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1220-03.
Kleur: Groen.
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyethyleentereftalaat.
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Rugzak, Schooltas
Stijl Casual
Laptopvak 15 inch
Materiaal PU
Kleur Groen

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.