More Views

Rains Backpack Brown Online Winkel

SKU: Z-100113

Regular Price: € 91,00

Special Price € 45,99

Availability: In stock

Regular Price: € 91,00

Special Price € 45,99

Productgegevens:

Het Deense merk RAINS is een ster in het ontwerpen van minimalistische tassen met praktische elementen, wat wil een mens nog meer? Deze waterafstotende rugtas is uitgevoerd in donkerbruin en heeft een klep met twee magneetsluitingen en een haaksluiting. In het hoofdcompartiment tref je een ritsvak en een laptopvak. Daarnaast is de tas voorzien van een ritsvak aan de achterkant, handig voor op reis als je bijvoorbeeld je paspoort veilig wilt stellen.

Kenmerken RAINS Backpack Brown

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 50 x 28 x 9 cm.
Inhoud: 14.3 L.
Vakverdeling: Hoofdvak met mageneetsluiting en haaksluiting.
Extra vakken: Ritsvak aan binnen- en achterzijde.
Laptopvak: Ja, voor een 13'' laptop (37 x 26,5).
Schouderbanden: Ja, verwijderbaar en in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1220-26.
Kleur: Donkerbruin.
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyethyleentereftalaat.
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Rugzak, Schooltas
Stijl Casual
Laptopvak 13 inch
Materiaal PU
Kleur Bruin

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.