More Views

Rains Backpack Blue Online Verkoop

SKU: Z-100112

Regular Price: € 83,00

Special Price € 44,99

Availability: In stock

Regular Price: € 83,00

Special Price € 44,99

Productgegevens:

Helaas is het een feit dat de zon niet non-stop schijnt en er soms een regenbui op de planning staat. Maar met deze donkerblauwe RAINS backpack zijn die regendruppels iets minder erg, doordat je spullen niet nat worden. Deze matte, minimalistische creatie is namelijk gemaakt van waterproof materiaal. Je 13 inch laptop kan je er dan ook veilig in opbergen.

Kenmerken RAINS Backpack Blue

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 50 x 28 x 10 cm
Inhoud: 14.3 L
Vakverdeling: Hoofdvak met mageneetsluiting en haaksluiting.
Extra vakken: Ritsvak aan de achter- en binnenkant.
Laptopvak: Ja, voor een 15'' laptop (37 x 26,5 cm).
Schouderbanden: Ja, in lengte verstelbaar.

Extra informatie
Artikelcode: 1220-02
Kleur: donkerblauw
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyethyleentereftalaat
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Rugzak, Schooltas
Stijl Casual
Laptopvak 15 inch
Materiaal PU
Kleur Blauw

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.