More Views

Rains Aop Tote Bag Rush Oil Camo Te Koop

SKU: Z-100164

Regular Price: € 83,00

Special Price € 41,99

Availability: In stock

Regular Price: € 83,00

Special Price € 41,99

Productgegevens:

De AOP Tote Bag Rush van RAINS is een ruime handtas die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als sporttas, maar je zou het ook mee kunnen nemen om boodschappen te doen. Het voordeel van deze tote is dat het waterproof is, wat in Nederland eigenlijk noodzakelijk is.

Kenmerken AOP Tote Bag Rush Oil Camo

Fysieke eigenschappen
Afmetingen (H x B x D): 36 x 46 x 13.5 cm.
Inhoud: 22 L.
Vakverdeling: Hoofdvak met waterproof ritssluiting.
Extra vakken: Ritsvak aan de binnenkant.
Schouderbanden: Nee.

Extra informatie
Artikelcode: 1305-41.
Kleur: Print.
Materiaal: 50% polyurethaan, 50% polyethyleentereftalaat.
Let op: het materiaal van deze RAINS tassen is in hoge mate waterproof, maar niet volledig waterdicht tijdens zeer natte omstandigheden.


Categorie Handtas, Schoudertas, Shopper
Stijl Casual
Laptopvak Nee
Materiaal PU
Kleur Print

Zeg je RAINS, dan zeg je minimalistisch design in combinatie met functionaliteit en kwaliteit. De ontwerpers hebben zich laten inspireren door het Scandinavische weer. En laat dat Scandinavische weer nou veel overeenkomsten hebben met het klimaat in ons eigen kikkerlandje. Lees: regen, veel regen. Net nadat je op de fiets bent gestapt vertrekt de lucht en zit je middenin een regenbui. De tas op je rug is niet bepaald ingesteld op regen. Met als gevolg een natte inhoud. Overkomt dit jou net iets te vaak? Dan raden wij jou aan om snel de collectie van RAINS te bekijken. De rugzakken van dit Deense merk hebben namelijk allemaal een waterafstotende laag, waardoor je spullen na elke regenbui droog aankomen.