For det meste, møbler har tendens til at blive temmelig fastsatte, når beslutningen er foretaget på hvor den skal placeres i hjemmet. Køb et bord og i slutningen af dagen oddsene er det stadig et bord, der sidder på samme sted og tjener samme funktion. En stol? Det samme. Men træmøbler giver lidt mere fleksibilitet i indretningen dit hjem. Og når et bestemt stykke inventar ikke er i brug, kan den dekonstrueret og dens forskellige bits og stykker hængt på væggen, hvor det kunne, i øjnene af nogle, bliver et kunstværk.

Træmøbler er hovedsagelig et sæt af komponenter, når de sættes sammen danner enkle, smukke, ikoner. Dette omfatter en skammel, en bænk, et skrivebord, og et bord. Med et sæt af forskellige størrelser toppe og sæt forskellige størrelser ben, kan komponenterne kombineres, uanset hvilken måde ejeren forgodtbefindende. Måske der passer til forskellige lejligheder eller levere møbler til forskellige medlemmer af husstanden.

IKEA og andre har udviklet lækre træmøbler og ideer dertil. Det er heller ikke det første eksempel på møbler, som kan hænges på væggen ud af det sted, når den ikke er i brug – de Shakers gjorde det så langt tilbage som det 18. og 19. århundrede. Imidlertid kan det meget vel være det første system til at kombinere de to. Også, i modsætning til de fleste andre modulopbyggede møbler, Studio Gorms Wood Peg system kræver ingen værktøj eller skruer, med hvert ben kan skrues ind og ud af position, når behovet opstår.

Dette synes at være bare en koncept på nuværende tidspunkt, selvom Studio Gorm klart har bygget en fungerende prototype. Med den blanding af materialer, herunder Douglas gran, Skarntyde, eg, ask, valnød, og Hickory, ville et produceret sæt sandsynligvis være temmelig dyrt. Men med Wood Peg leverer en blanding af alsidig møbler og modernistiske vægudsmykning, kunne det være et populært valg for minimalistiske rod-hadere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *